Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції

 

Сторінка:  1  2  ()
Курси 
Хроматографічний аналіз
Харчові технології частина 2Самореєстрація
Оцінка безпечності харчових продуктівІнформація
Загальні технології харчової промисловості: технології зберігання і переробки зерна та технології комбікормів; технологія бродильних виробництв; технологія хліба, макаронних і кондвиробів та харчоконцентратів; технологія консервування плодів та овочівІнформація
Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
Харчова хіміяІнформація
Стандартизація, сертифікація, метрологія і управління якістю
Методи контролю харчових виробництв
Хімічний аналіз матеріалів та об'єктів довкілля
Університетська освіта
Хімічний аналіз промислових та продовольчих товарівСамореєстраціяІнформація
Основи метрологіїІнформація
Хіміко-аналітична експертиза об"єктів довкілляІнформація
Природоохоронне інспектуванняІнформація
Нормативні документи прикордонного екологічного контролюІнформація
Методи вимірювання параметрів навколишнього середовищаІнформація
КристалохіміяІнформація
Електрохімічні та кінетичні методи аналізу
Екологічна стандартизація і сертифікація та природоохоронні технології Інформація
Екологічна паспортизаціяІнформація