Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції

(Куратор системи дистанційної освіти кафедри - Д.П. Баб`юк)

 

 

Sub-categories
На видалення
Page:  1  2  3  ()
Courses 
Хімічні основи харчових технологійSelf enrolment
Харчові технології. Частина 2Self enrolment
Інструментальні методи аналізу харчової продукціїSelf enrolment
Компютерна хімія (5 курс)Self enrolmentInformation
Прилади та техніка експериментуSelf enrolmentInformation
Електронні прилади та схеми
ХемоінформатикаSelf enrolmentInformation
Аналітична хіміяInformation
Атомно-абсорбіційний елементний аналізInformation
Вибрані розділи аналітичної хімії
Джерела забруднення довкілля Guest accessInformation
Екологічна експертиза (хімічний)
Екологічна метрологіяInformation
Екологічна паспортизаціяInformation
Екологічна політика сталого розвиткуInformation
Екологічна стандартизація і сертифікація та природоохоронні технології Information
Електрохімічні та кінетичні методи аналізу
Електрохімія композитних матеріалівSelf enrolment
Загальні технології харчової промисловості: технології зберігання і переробки зерна та технології комбікормів; технологія бродильних виробництв; технологія хліба, макаронних і кондвиробів та харчоконцентратів; технологія консервування плодів та овочівInformation
Квантова хіміяGuest accessInformation