Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції

(Куратор системи дистанційної освіти кафедри - Д.П. Баб`юк)

 

 

Sub-categories
На видалення
Page:  1  2  3  ()
Courses 
Хімічні основи харчових технологійSelf enrolment
Харчові технології. Частина 2
Інструментальні методи аналізу харчової продукціїSelf enrolment
Компютерна хімія (5 курс)Self enrolmentInformation
Прилади та техніка експериментуSelf enrolmentInformation
Електронні прилади та схеми
ХемоінформатикаSelf enrolmentInformation
Аналітична хіміяInformation
Атомно-абсорбіційний елементний аналізInformation
Вибрані розділи аналітичної хімії
Джерела забруднення довкілля Guest accessInformation
Екологічна експертиза (хімічний)
Екологічна метрологіяInformation
Екологічна паспортизаціяInformation
Екологічна політика сталого розвиткуInformation
Екологічна стандартизація і сертифікація та природоохоронні технології Information
Електрохімічні та кінетичні методи аналізу
Електрохімія композитних матеріалівSelf enrolment
Загальні технології харчової промисловості: технології зберігання і переробки зерна та технології комбікормів; технологія бродильних виробництв; технологія хліба, макаронних і кондвиробів та харчоконцентратів; технологія консервування плодів та овочівInformation
Квантова хіміяGuest accessInformation