Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції

(Куратор системи дистанційної освіти кафедри - Д.П. Баб`юк)

 

 

Підкатегорії
На видалення
Сторінка:  1  2  3  ()
Курси 
Аналітична хіміяІнформація
Атомно-абсорбіційний елементний аналізІнформація
Вибрані розділи аналітичної хімії
Джерела забруднення довкілля Доступ для гостяІнформація
Екологічна експертиза (хімічний)
Екологічна метрологіяІнформація
Екологічна паспортизаціяІнформація
Екологічна політика сталого розвиткуІнформація
Екологічна стандартизація і сертифікація та природоохоронні технології Інформація
Електрохімічні та кінетичні методи аналізу
Електрохімія композитних матеріалівСамореєстрація
Загальні технології харчової промисловості: технології зберігання і переробки зерна та технології комбікормів; технологія бродильних виробництв; технологія хліба, макаронних і кондвиробів та харчоконцентратів; технологія консервування плодів та овочівІнформація
Квантова хіміяДоступ для гостяІнформація
КристалохіміяІнформація
Методи вимірювання параметрів навколишнього середовищаІнформація
Методи контролю харчових виробництв
Методологія наукових дослідженьСамореєстрація
Моделювання хімічних процесів_НОВИЙ
Моделювання і прогнозування стану довкілляСамореєстраціяІнформація
Нормативні документи прикордонного екологічного контролюІнформація